No. 3-4 / 2013


ISBN:
ISSN : 1821-1283
pismo:
Latinica
strana:
160
format:
160 x 230 mm
teaser-text:

Časopis "ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO I OBRAZOVANJE" (Journal of Women's Entrepreneurship and Education - JWE) ima za cilj da podstakne buduće autore u ovoj oblasti.

povez:
Broš

Jezik
Engleski
Izdavač
Institut ekonomskih nauka

Glavni i odgovorni urednik
Prof. dr Mirjana Radović-Marković
Period izlaženja
Dva puta godišnje

Časopis "ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO I OBRAZOVANJE" (Journal of Women's Entrepreneurship and Education - JWE) ima za cilj da podstakne buduće autore u ovoj oblasti. On stavja akcenat na novim i relevatnim istraživanjima, doprinoseći tako visokom kvalitetu svojih radova, unapređenju postojećih znanja u oblasti preduzetništva i biznisa. Njegova originalnost se ogleda u jedinstvenom i interdisciplinarnom pristupu, koji može da bude prihvatljiv od strane širokog kruga čitalaca. Namenjen je onima koji kreiraju politiku preduzetništva, istraživačima, studentima i profesorima, kao i svim ostalim stručnjacima iz domena ženskog preduzetništva i obrazovanja.

U okviru 4. godišnje konferencije ERENET promovisan je časopis Journal of Women's Entrepreneurship and Education (JWE) čiji je izdavač IEN.

Časopis "Žensko preduzetništvo i obrazovanje" svoje postojanje bazira na značaju, koji žene preduzetnice i njihovi biznisi imaju u mnogim zemljama širom sveta, gde čine okosnicu tamošnjih ekonomija.

Časopis se štampa od 2009. godine u pdf i štampanoj verziji kao i časopis Economic Analysis i izlazi dva puta godišnje.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uvrstilo je časopis JWE u listu domaćih naučnih časopisa za 2011. godine. Časopis se kategorizuju sa M52.

Journal Statement on Publication Ethics
http://www.ien.bg.ac.rs/index.php/sr/3-42013

List Price: 6,380.00 din.
Price: 5,104.00 din.