Utroba greha i jedna mačka

Oblasti: KnjiževnostProzaRoman

ISBN:
978-86-531-0168-8
pismo:
latinica
strana:
140
format:
120 X 200 mm
teaser-text:

Knjiga Ane Magde Utroba greha i jedna mačka već je i naslovom intrigantna. Pisana je u formi psihoromana-poeme i traži strpljivog čitaoca, spremnog da razume svu složenost štiva. Ona govori o dramatičnoj ljubavi, a samo su dramatične ljubavi dobrodošle kao književne teme.

povez:
broš

Knjiga Ane Magde Utroba greha i jedna mačka već je i naslovom intrigantna. Pisana je u formi psihoromana-poeme i traži strpljivog čitaoca, spremnog da razume svu složenost štiva. Ona govori o dramatičnoj ljubavi, a samo su dramatične ljubavi dobrodošle kao književne teme. Takva je i ljubav dvoje mladih, Ksenije i Strahinje, koja je na izmaku i na vrhu morske litice i koju mami ponor. Za ovu ljubav moglo bi se reći i da je u trouglu, jer je uz njih i Đavo, koji kuša Kseniju dok preispituje svoju ljubav i svoju žensku bit, a ljubav je najčešće đavolska stvar.

Iz recenzije Milovana Vitezovića

Nagradu "ZLATNO SLOVO" za najbolju objavljenu knjigu kratke proze u 2014. godini koju dodeljuje časopis AKT iz Valjeva biće uručena 19.novembra Ani Magdi za knjigu PRIČE IZ BEZNAĐA i Violeti Tomić za knjigu BESMISLENA CRVENA FLEKA.

Visoko internacionalno priznanje Akademije Ivo Andrić za 2016. godinu.

List Price: 550.00 din.
Price: 440.00 din.