Rade Veljanovski

Savremeni radio sa praktikumom radio novinarstva

Skoro stogodišnjak, radio, koga je Maršal Makluan nazvao bubanj vremena i topao medij... (detaljnije)
cena:
792.00 din.

Radio-difuzija u Srbiji : sadašnjost i budućnost

Razvoj medija u današnje vreme veoma je dinamičan proces koji određuju revolucionarne promene, pre svega u tehnološkoj ravni, ali i u uređivačko-koncepcijskoj, pa i u regulatornoj.... (detaljnije)
cena:
594.00 din.

Verodostojnost medija dometi medijske tranzicije

Ovaj zbornik rezultat je međunarodnog naučnog skupa Verodostojnost medija – dometi medijske tranzicije, koji je na Fakultetu političkih nauka Beogradskog univerziteta, održan u drugoj polovini juna 2011. godine. U raspravi su učestvovala trideset dva naučna radnika sa univerziteta iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije. ... (detaljnije)
Rasprodato

Medijski sistem srbije

O medijima i medijskoj sferi u celini ima mnogo radova koji su deo naučno-teorijskog promišljanja ove oblasti, kao i radova koji govore o medijskoj, odnosno, novinarskoj praksi. Manje je radova koji se bave medijskim sitemom konkretne državne zajednice, kao skupom aktivnosti, organizacija i institucija koje infrastrukturno i sadržajem održavaju mogućnost slobodnog protoka informacija, mišljenja, stavova, odnosno zadovoljavanja komunikacionih potreba građana... (detaljnije)
cena:
616.00 din.