&-Sutra dolazi danas : poezija za sve mlade (duhom)... KNJIGA


ISBN:
978-86-7974-519-4
pismo:
latinica
strana:
90
format:
21 cm
godina izdanja: 2017.
teaser-text:

"SUTRA DOLAZI DANAS", knjiga i karte, ispunjene su poezijom za sve mlade duhom! Kazuju o savremenom životu, čoveku, detetu kao i o ljubavi, prolaznosti, tugi ili radosti životu

povez:
broš

"SUTRA DOLAZI DANAS", knjiga i karte, ispunjene su poezijom za sve mlade duhom! Kazuju o savremenom životu, čoveku, detetu kao i o ljubavi, prolaznosti, tugi ili radosti životu.
Autorka svojim stihovima i motiviše! Kroz špil od 32 karte (za poker, preferans, raub…) izbaranim stihovima pomaže u životnim dilemama i kolebanjima, inspiriše i "osvežava". Igrajući se i čitajući, čitalac upija lepotu poezije i rime, osnažuje svoj duh stvarajući lepši svet u kome je život lakši i lepršaviji.
Ovo je druga knjiga poezije autorke - pesnikinje Julije Marjanović Jovičić. Vraća stihove u svakodnevnicu, spaja igru i pesništvo. Zastupljena je u mnogim antologijama a 2012. god. proglašena je za pesnikinju godine na Vitez fest-u …
"SUTRA DOLAZI DANAS" je fantastičan komplet (iako može i odvojeno) knjiga + karte za svaku priliku, za sve uzraste… čuvajući na novi način od zaborava naše savremeno Srpsko pesništvo a u isto vreme okrećući se ka budućnosti i novim slikama, inovacijama i prilikama.

List Price: 690.00 din.
Price: 552.00 din.