Dvehiljadite


ISBN:
978-86-7558-645-6
pismo:
latinica
strana:
238
format:
A5
teaser-text:

DVEHILJADITE su knjiga o vernosti, o prijateljstvu, o lepoti, o dobroti, o uljudnosti, o udvaranju, o intimnosti. O umeću da se kaže ne. O umeću da se kaže da

povez:
broš

DVEHILJADITE su uputstvo za upotrebu Ljubavi, Uživanja i Sreće.
Zdravica životu.
Zlatni ključ intimnosti.
Pledoaje za uspostavljanje sistema vrednosti po ljudskoj meri.
Uvod u epikurejstvo.
DVEHILJADITE su knjiga o vernosti, o prijateljstvu, o lepoti, o dobroti, o uljudnosti, o udvaranju, o intimnosti. O umeću da se kaže ne. O umeću da se kaže da. O muzama, veticama i vešcima. O neoromantici kao istinskom ''konceptu'' za XXI vek, za doba pre, u toku i posle krze.
U ovoj knjizi je sve ono što nikad nisam rekla u tabloidima, jer me to nisu ni pitali.

Dr. Neda Todorović, profesor je novinarstva na Fakultetu političkih nauka u Beogradu i na Filozofskom fakultetu u Banja Luci. Pored stručnih knjiga, udžbenika ( Savremeno novinarstvo i Interpretativno i istraživačko novinarstvo ) piše u brojnima listovima, magazinima i časopisima, sardjuje na televiziji. Autor je i pop literature – knjiga o modi, o duhu vremena i o hrani. Predsednica je žirija ugledne nagrade ''Žensko pero''.

DVEHILJADITE – uputstvo za upotrebu, zbirka je tekstova objavljenih u časopisu ELLE, od osnivanja srpskog izdanja do danas. Ova knjiga deo je trilogije koju čine DUH DEVEDESETIH i HRANA KAO DRUGI SEKS, zbirka tekstova, bestseler, koja je doživela više izdanja, objavljena je u Rusiji a prodata je u više od 30 000 primeraka.

List Price: 605.00 din.
Price: 484.00 din.